Prima pagină » Singurul producător de vodcă BIO din România țintește exporturile și a mers în Paris la SIAL
Economic Știri locale

Singurul producător de vodcă BIO din România țintește exporturile și a mers în Paris la SIAL



Compania care produce singura vodcă BIO din România, Voronskaya BIO, intenționează să își crească volumele pentru export și participă la principalele evenimente internaționale.

PRODALCOM face pași importanți în zona de export și merge la târgul din SIAL din Paris cu VORONSKAYA BIO – unul dintre puținele branduri de vodka bio la nivel european. Producătorul face eforturi pentru a intra pe piața internațională și merge la SIAL PARIS acolo unde sunt 7000 de expozanți din 150 de țări, târgul are loc în perioada 15-19 octombrie 2022.

Printre primii vizitatori ai standului PRODALCOM au fost dl. Horia Constantinescu, președintele ANPC, dl. Aurel SIMION, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, dna. Sena LATIF, însărcinat cu afaceri Ambasada României în Franța, dl. Liviu ROGOJINARU – ,inistru consilier BPCE Ambasada României în Franța, dl. Decebal-Ștefăniță PADURE – membru Comitetul Economic și Social European

 

Despre SIAL:

Târgul SIAL Paris este în cadrul complexului expozițional Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, în perioada 21-25 Octombrie 2018.
suprafață targului este de 250.000 mp

SIAL a fost înființată în 1964 de mai multe grupuri, printre care Confédération Générale de l’Alimentation en détail (Confederația Generală a Comerțului Alimentar cu Amănuntul) și la inițiativa autorităților publice (Ministerul Agriculturii (Franța), Ministerul Agriculturii, Paris Camera de Comerț ). Douăzeci și șase de țări au participat la primul târg, care a avut loc la Centrul de noi Industrii și Tehnologii (CNIT) din La Défense , în cadrul Săptămânii Internaționale a Alimentelor. Al doilea SIAL a avut loc în 1966, de asemenea la CNIT.

Spectacolul a avut loc la Centrul Expozițional Gate Gate din Versailles din 1968 până în 1984 și la Parcul Expozițional de Nord Paris-Villepinte din 1986.

SIAL Paris a dat naștere la șase alte târguri comerciale, toți membrii rețelei SIAL Group, în China, în Emiratele Arabe Unite, Canada și Brazilia. În 2014, grupul SIAL lansează o nouă sală comercială în Filipine, numită SIAL ASEAN.

Vizitatorii târgului provin din diferite sectoare ale industriei alimentare, cum ar fi distribuția, comerțul, serviciile alimentare etc