Prima pagină » Licitația de 2,7 milioane lei pentru 2450 de contoare de apă cu citire de la distanță a avut un singur ofertant
Economic Știri locale

Licitația de 2,7 milioane lei pentru 2450 de contoare de apă cu citire de la distanță a avut un singur ofertant



 

O singură asociere de firme s-a prezentat la licitația organizată de Nova Apaserv SA, furnizorul unic de apă-canalizare din județul Botoșani, pentru achiziția a 2450 de contoare de apă echipate cu module radio pentru citirea de la distanță.

”Este o singură ofertă depusă de o asociere condusă de firma Vestra, iar în această perioadă se face evaluarea ofertei”, a declarat Liviu Ștefan, directorul companiei Nova Apaserv.

În data de 5 octombrie a avut loc licitație pentru REABILITAREA ȘI MODERNIZAREA BRANȘAMENTELOR PRIN CONTORIZARE cu o valoare estimată de 2,7 milioane lei.

 


Acești bani vor fi cheltuiți pentru:

achiziție cu montaj (înlocuire), de contoare de apă rece (pre-echipate cu module radio și sistem citire la distanță) și cămine de branșament, cu montaj, în vederea reabilitării și modernizării branșamentelor și a monitorizării consumului de apă înregistrat de către clienți, prin: 1. Furnizarea unui număr de 2450 contoare de apă rece echipate cu module radio pentru citire la distanță. 2. Servicii de montare-demontare, pentru înlocuire a 150 contoare de apă expirate/perimate d.p.d.v. al specificațiilor. Prin servicii de montare – demontare, înțelegându-se, montarea contoarelor noi echipate cu module radio și demontarea contoarelor existente (inclusiv furnitura nouă aferentă). 3. Furnizare și montaj a 150 bucăți cămine de branșament pentru contoare de apă, inclusiv capace cu balama și ramă din fontă încastrate în placă beton, model trafic ușor.