Prima pagină » Doina Federovici a discutat cu Cătălin Urtoi, consilierul ministrului Transportului, despre proiectele majore de infrastructură ale județului
Administrație Știri locale

Doina Federovici a discutat cu Cătălin Urtoi, consilierul ministrului Transportului, despre proiectele majore de infrastructură ale județului



Principalele proiecte de infrastructură rutieră ale județului Botoșani au fost dezbătute de Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, împreună cu Cătălin Urtoi, vicepreşedintele Asociaţiei „Împreună pentru A8” și consilier al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

 

”Cu această ocazie i-am prezentat domnului Urtoi argumentele noastre în privința transformării viitorului drum de mare viteză Botoșani – Suceava, într-un sector de autostradă ca extensie a A7. Domnia sa ne-a asigurat de tot sprijinul pe care ni-l poate acorda.

Am convenit împreună că trebuie urgentate expertizele tehnice pentru sectoarele de drum național Botoșani – Dorohoi, Botoșani – Săveni și Dorohoi – Suceava, pentru a recupera timpul pierdut în mandatul ministrului Cătălin Drulă, când nu s-a lucrat la nicio documentație tehnică pentru modernizarea drumurilor naționale din județul nostru”, a postat Doina Federovici pe pagina sa de Facebook.

 

Aceasta a precizat că discuția a vizat și proiectele centurilor ocolitoare ale municipiilor Botoșani și Dorohoi, dar și preluarea de către CNAIR a sectorului de drum județean ce leagă Racovățul de Dorohoi în contextul redeschiderii Vămii cu Ucraina și a conturării noilor coridoare de transport.