Prima pagină » Țurcanu, replică pentru Drancă de la USR: ALDE nu are niciun coleg director la Nova Apaserv
Administrație Politică Știri locale

Țurcanu, replică pentru Drancă de la USR: ALDE nu are niciun coleg director la Nova Apaserv




Liderul ALDE Botoșani, Florin Țurcanu, a declarat că deputatul Andrei Drancă, președintele USR Botoșani, aduce acuzații nefondate colegilor săi din partid și că încearcă să arunce și pe ALDE vina pentru problemele de la compania Nova Apaserv.

 

”Am văzut că un domn deputat îmi folosește numele și face afirmații care ar trebui să le clarificăm și să le punem în acord cu realitatea. ALDE nu are niciun coleg director la Nova Apaserv, nici domnul Liviu Ștefan, nici directorul adjunct nu este membru ALDE și niciunul dintre ei nu are susținerea ALDE. Domnul de la USR să caute să vadă în ce partid sunt membri acești domni. ALDE nu are nici majoritatea în Consiliul de Administrație, dacă discutăm de partide și membri de partid. În esență, Florin Țurcanu nu s-a implicat și nu se implică în niciun fel, măcar să dea un sfat cuiva, în ceea ce privește activitatea Nova Apaserv”, a declarat Florin Țurcanu.



 

Acesta a ținut să lămurească și implicarea lui Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte al CJ, în activitatea Nova Apaserv, Dăscălescu fiind membru ALDE.

”Bogdan Dăscălescu este vicepreședintele cu atribuții doar de supervizare a activității Nova Apaserv, el nu este reprezentantul CJ în Adunarea Generală a Acționarilor să poată lua vreo decizie la Nova, în AGA este altă persoană desemnată de CJ. Societatea este condusă de directorii care au contract de mandat și reprezentanții în AGA. Bogdan Dăscălescu doar supervizează și informează conducerea CJ, este foarte limitat în atribuții. Să nu ducem problemele de furnizare a apei în această zonă”, a completat Florin Țurcanu.