Prima pagină » VIDEO Directorul Nova Apaserv: ”Funcționăm la capacitate maximă… Problema este cu seceta… Reabilităm 500 m din conducta Flămânziului”
Administrație Știri locale

VIDEO Directorul Nova Apaserv: ”Funcționăm la capacitate maximă… Problema este cu seceta… Reabilităm 500 m din conducta Flămânziului”




Nici măcar toate localitățile care sunt racordate la rețeaua de apă administrată de Nova Apaserv nu beneficiază de apă după un program normal, iar Liviu Ștefan, directorul companiei de apă, susține că de vină ar fi seceta și conductele vechi de 50 de ani, nemodernizate.

Acesta a spus că din cauza folosirii apei pentru irigat, Nova Apaserv nu poate să furnizeze apă până la capetele de coloană.

După majorarea de capital primită de la Consiliul Județean Botoșani, Nova Apaserv va cumpăra contori moderni și va moderniza … 500 metri din magistrala care alimentează orașul Flămâni.

Intervenția va fi în zona Lebăda și va lăsa cartierul de vile fără apă pentru o zi sau două, dacă nu chiar mai mult, în această vară sau la toamnă.

Urmăriți integral declarațiile lui Liviu Ștefan, directorul Nova Apaserv, în clipul de mai jos.