Prima pagină » Hidroplasto obține agrement tehnic pentru produsele proprii fabricate la Botoșani și destinate construcțiilor
Economic Știri locale

Hidroplasto obține agrement tehnic pentru produsele proprii fabricate la Botoșani și destinate construcțiilor




Compania botoșăneană Hidroplasto, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, a demarat procedura de agrementare tehnică a produselor proprii destinate industriei construcțiilor și săptămâna aceasta vor fi obținute primele acreditări.

Cătălin Silegeanu a declarat, într-o emisiune la Tele M, că produsele fabricate la Botoșani de Hidroplasto pentru industria construcțiilor vor fi destinate și exportului.

Pe toate aceste produse va fi pusă o ștanță cu ”Produs în Botoșani” pentru piața internă și ”Made in România” pentru piața externă.



”Avem produse noi pentru industria construcțiilor fabricate la Hidroplasto și am obținut agrement tehnic pentru ele. Am trimis produsele la verificare la un laborator autorizat al statului, comisia a făcut testele necesare și a aprobat produsele. Urmează ca în această săptămână să primit agrementul tehnic prin care suntem acreditați să producem produsele care până acum erau importate din Germania sau alte țări. Este ceva în plus față de cei care importă produsele și noi vom avea întâietate pe piață pentru că importatorii vin cu o declarație de conformitate dată pe firmă, iar noi cu agrement tehnic din partea unui laborator specializat unde a fost testat produsul”, a declarat Cătălin Silegeanu.

Acesta a precizat că Hidroplasto va avea un număr mare de produse proprii destinate construcțiilor, produse care până acum se importau din alte țări, și că va continua procesul de agrementare tehnică pentru cât mai multe dintre ele.