Prima pagină » În două minute și 41 de secunde s-au epuizat fondurile europene. CJ Botoșani a reușit să fie printre cele 5 CJ-uri din țară care au atras banii
Administrație Știri locale

În două minute și 41 de secunde s-au epuizat fondurile europene. CJ Botoșani a reușit să fie printre cele 5 CJ-uri din țară care au atras banii



Performanță a echipei de la conducerea Consiliului Județean Botoșani în ceea ce privește atragerea de fonduri europene.

Consiliul Județean Botoșani se numără printre cele cinci CJ-uri din țară care au reușit să depună în timp util și să acceseze fondurile disponibile pentru proiectul „Actualizare a Planului de Amenajarea Teritoriului Județean Botoșani și transpunerea în format GIS” și a cheltuielilor legate de proiect.

Este o reușită a echipei care lucrează la partea de proiecte în cadrul Consiliului Județean Botoșani.



”A fost o mobilizare exemplară a echipei Consiliului Județean, care a reușit să încarce documentația tehnică în doar două minute și 41 de secunde, fondurile disponibile pe această axă de finanțare epuizându-se în doar șapte minute. Valoarea eligibilă a proiectului depus de Consiliul Județean Botoșani este de 237 de mii de euro. Consiliul Județean Botoșani va fructifica toate oportunitățile pe care le va avea de a depune proiecte cu finanțări europene. Din păcate, axele din PNRR pe care consiliile județene sunt eligibile sunt foarte puține”, a postat Doina Federovici, președintele CJ Botoșani, pe pagina sa de Facebook.

CJ Botoșani, sub conducerea Doinei Federovici, are depuse proiecte pentru finanțări din fonduri europene în toate programele la care a avut dreptul să concureze.

 

Planul de Amenajare a Teritoriului Județean va include o baza de date geospațială realizată în format GIS, pe straturi tematice, în sistem de proiecție stereografică.