Prima pagină » Trufin, Șlincu și Huțu au mers la ministrul Mediului să susțină investiția în barajul de la Vârfu Câmpului
Administrație Știri locale

Trufin, Șlincu și Huțu au mers la ministrul Mediului să susțină investiția în barajul de la Vârfu Câmpului




Demers unitar din partea parlamentarilor social-democrați din Botoșani. Un senator și doi deputați PSD au mers la ministrul Mediului pentru a susține o investiție strategică în județul Botoșani.

Senatorul Lucian Trufin și deputații Dan Șlincu și Alexandra Huțu au mers la ministrul Tanczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, pentru a promova proiectele de interes pentru județul Botoșani.
”Principalele aspecte pe care le-am supus atenției sunt necesitatea continuării investiției „Amenajarea complexă Vârfu Câmpului de pe râul Siret”, dezvoltarea infrastructurii locale a platformelor de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd prin programul „Control Integrat al Poluării cu Nutrienți”, respectiv gestionarea suprafețelor forestiere aflate în proprietate privată. Am semnalat și alte deficiențe cu care se confruntă locuitorii județului Botoșani, în vederea identificării și aplicării soluțiilor optime. Domnul ministru a analizat și transmis sesizările noastre aparatului de specialitate al Ministerului Mediului și avem încrederea că vor fi identificate soluțiile legale cele mai rapide”, a declarat Lucian Trufin, senator PSD Botoșani.