Prima pagină » Primarul Andrei pune camerele pe valutiștii și traficanții de țigări din Piața Mare. Încă 12 camere video în cea mai circulată zonă a orașului
Administrație Știri locale

Primarul Andrei pune camerele pe valutiștii și traficanții de țigări din Piața Mare. Încă 12 camere video în cea mai circulată zonă a orașului




 

Primăria Botoșani a suplimentat numărul de camere de supraveghere din Piața Mare a municipiului reședință de județ.

Piața Centrală a orașului este în prezent monitorizată cu mai multe camere de supraveghere.

Primăria Municipiului Botoșani a implementat un proiect privind montarea a 12 noi camere de supraveghere performante, din care 7 sunt obiective fixe iar 5 sunt camere mobile.

La acestea se adaugă și echipamentele necesare : comutatoare, surse, materiale auxiliare sau stâlpi de susținere.




Acest obiectiv a fost recepționat de municipalitate.

„Prin implementarea acestui proiect se urmărește descurajarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță atât a cetățenilor cât și a comercianților de bună credință care își desfășoară activitatea în Piața Centrală”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Imaginile oferite de aceste noi camere sunt de înaltă calitate și permit identificarea persoanelor sau a numerelor de înmatriculare, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

Cele 12 camere de supraveghere au fost conectate la dispeceratul Poliției Locale.

După implementarea acestui proiect, Piața Centrală este monitorizată în permanență prin intermediul a 17 camere de supraveghere.

SURSA: comunicat Primăria municipiului Botoșani