Prima pagină » Botoșăneanul care a recucerit Dubaiul. ”Cânt lumii despre România mea!” FOTO
Știri locale

Botoșăneanul care a recucerit Dubaiul. ”Cânt lumii despre România mea!” FOTO



 

Artistul botoșănean Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani, a fost primit ca un superstar în Dubai, unde a cântat la un eveniment exclusivist la care au participat bogații lumii.

Îndrăgitul Mirel Manea a postat o galerie foto de la evenimentul la care a reprezentat Botoșani și România la cel mai înalt nivel posibil, la Expo Dubai și Bal des Princes et Princessses.

”Cânt lumii despre România mea !!

Și de această dată, trompeta Botoșaniului meu a strălucit în fața oamenilor lumii care contează. Acolo unde eu cânt, credinta, speranța și o atitudine pozitivă ma determină să am mari realizări. Calea mea nu are scurtaturi, o învat cu rabdare si o traiesc pas cu pas. Onorat sa cant la acest eveniment organizat sub patronajul lui Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum (arabă حمدان بن محمد بن راشد آل مكتوم ) este Prințul Moștenitor al Dubai, și al doilea fiu al Emirului Mohammed bin Rashid Al Maktoum și a Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum, este cunoscut sub numele de Fazza, numele sub care publică poezii”, a postat Mirel Manea.

Botoșăneanul Mirel Manea este artistul român care în ultimii doi ani a avut cele mai multe concerte în zona Dubaiului.

Ca de fiecare dată când are un concert în străinătate, Mirel Manea a împărțit materiale de promovare turistică a municipiului și județului Botoșani.