Prima pagină » Tot ce trebuie să ştii despre firmele care activează în sectorul DDD (Dezinsecţie-Deratizare-Dezinfecţie)
Economic Știri locale

Tot ce trebuie să ştii despre firmele care activează în sectorul DDD (Dezinsecţie-Deratizare-Dezinfecţie)

ddd, d d d

Ploşniţele de pat îţi pun în pericol siguranţa mediului în care locuieşti, rozătoarele îţi provoacă din ce în ce mai multe pagube materiale iremediabile sau gândacii de bucătărie îţi iau cu asalt locuinţa seara de seară în căutare de hrană? Indiferent de scenariul în care te regăseşti, cu siguranţă ai luat măcar o dată în calcul contactarea unei firme DDD, care să intervină pentru tine indiferent de serviciul profesional de care ai nevoie – Dezinsecţie, Deratizare, Dezinfecţie. Cu toate acestea, pentru a lua cea mai bună decizie în această privinţă, este bine să fii cât mai informat cu privire la tipul de activitate desfăşurat de către aceste companii, necesitatea acestora şi bugetul pe care trebuie să îl aloci în acest sens.

 

Ce este o firmă DDD şi cu ce se ocupă

O firmă DDD este o societate care, în baza unor avize, certificări şi autorizaţii emise de diverse instituţii competente ale statului, se ocupă în mod legal cu operaţiunile de combatere a dăunătorilor, începând de la dezinsecţie insecte sau deratizare rozătoare şi până la dezinfecţie care are rolul de a elimina toţi viruşii, bacteriile şi fungii de pe anumite suprafeţe. O astfel de companie, aşa cum este şi Pest Control de exemplu, se poate dovedi un ajutor de nădejde în rezolvarea unor probleme personale cu dăunătorii din spaţiul privat, dar nu numai. Aceasta poate interveni şi pentru persoanele juridice, respectiv pentru spaţiile comerciale, alimentare şi industriale, contribuind la obţinerea unui mediu curat, sănătos şi complet igienizat.

Deşi avantajele de care poţi beneficia din moment ce soliciţi ajutorul unei firme DDD sunt multiple şi incontestabile, mai întâi de toate este important să ceri informaţii şi păreri ale cunoscuţilor care au colaborat cu firma pe care intenţionezi să o contactezi sau să cauţi diverse recenzii despre aceasta în mediul online. Numai în acest fel vei reuşi să te asiguri că societatea vizată îşi desfăşoară activitatea în mod legal şi că este de încredere pentru orice operaţiune de care ai nevoie, oferind servicii de calitate şi un mod de lucru responsabil, fără a pune în pericol sănătatea omului, a animalelor sau a mediului înconjurător.

Când este necesar să soliciţi serviciile firmelor DDD

Dacă persoanele fizice sunt nevoite să programeze o intervenţie de tip DDD în spaţiile locative ori de câte ori sesizează prezenţa insectelor sau rozătoarelor cărora nu le pot face faţă sau atunci când îţi doresc o igienizare profesională a locuinţei cu ajutorul unor aparate de ultimă generaţie, în cazul persoanelor juridice lucrurile sunt puţin mai diferite. Spre exemplu, conform legislaţiei în vigoare, în prezent angajatorii au obligaţia de a efectua periodic cu ajutorul unei firme DDD anumite operaţiuni necesare, astfel încât sănătatea colectivului de lucru să nu fie în pericol, astfel este nevoie de incheierea unui contract DDD. De asemenea, în funcţie de nevoi sau de alte circumstanţe, serviciile de tip DDD pot fi necesare atât în scop preventiv (profilactic) pentru minimiza şansele ca dăunătorii să îşi facă apariţia, cât şi în scop curativ (de combatere), pentru a stinge un focar de infecţie deja activ.

Cât costă serviciile firmelor DDD

Costul fiecărui serviciu de tip DDD este conform unui plan specific pentru fiecare situaţie şi suprafaţă infestată, stabilit în funcţie de o serie de factori esenţiali, precum: tipul de operaţiune necesar, timpul alocat prestării serviciilor, consumul şi tipul de substanţe folosite, dimensiunea suprafeţelor tratate, tipul de dăunători vizaţi şi frecvenţa intervenţiilor. Dacă alegi firma de tip DDD Pest Control de care aminteam mai devreme, beneficiezi automat de garanţia lucrărilor realizate, dar şi de un raport calitate-preţ avantajos, de care nu vei fi dezamăgit şi datorită căruia vei reuşi să scapi definitiv de insectele sau rozătoarelor care s-au instalat în locuinţa ta şi să obţii un mediu igienizat complet, fără să fii nevoit să aloci un buget uriaş în tot acest demers.

Cine suntem si cum ne gasiti:

PESTCONTROL este una din cele mai mari firme prestatoare de servicii DDD din Bucuresti si judetul Ilfov. Compania a trecut prin mai multe restructurari ajungand in prezent lider de piata in sectorul Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.

Compania se adreseaza clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Iata si o harta: