Prima pagină » Spectacol dedicat Zilei Internaționale a Femeii organizat de Rapsozii Botoșanilor 
Știri locale

Spectacol dedicat Zilei Internaționale a Femeii organizat de Rapsozii Botoșanilor 




 

Orchestra Populară „RAPSOZII BOTOȘANILOR”, prezintă în data de 8 martie 2022, începând cu ora 18.00, spectacolul ,,Pentru tine femeie! ’’ ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani.            

Vor evolua soliștii vocali și instrumentiști ai orchestrei .

Invitații speciali ce vor încânta publicul sunt indrăgiții artiști ai Teatrului de Revistă „Constantin Tanase” din București : Vasile Muraru și Valentina Fătu.

Spectacolul va fi prezentat de Mariana Ichim Hodan.




Va fi un spectacol altfel, orchestra urmând a interpreta melodii concertante, cafe – concert, romanțe și cântece de petrecere.

Intrarea în sala de spectacol se va face pe bază de invitații în limita locurilor disponibile din sală, ce vor putea fi procurate de la sediul instituției în data de 7 martie 2022, între orele 10.00 – 12.00.

 „ Așteptăm publicul iubitor de frumos și în special doamnele și dominșoarele, să se bucure de aceste mărțișoare muzicale oferite de artiști – Manager Dan Doboș”

Conducerea muzicală va fi asigurată de maestrul dirijor Ion Oloieru

Precizăm că pe toată durata spectacolului se vor respecta măsurile de prevenire și control a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.