Prima pagină » Primăria Bucecea a pregătit două spații de cazare pentru 100 de refugiați din Ucraina. Donațiile primite la Bucecea au ajuns la Centrul din Mihăileni
Administrație Știri locale

Primăria Bucecea a pregătit două spații de cazare pentru 100 de refugiați din Ucraina. Donațiile primite la Bucecea au ajuns la Centrul din Mihăileni




 

Orașul Bucecea s-a pregătit pentru a ajuta localitățile de la graniță în ceea ce privește locurile de cazare pentru refugiații din Ucraina.

 

Primarul Angel Gheorghiu a coordonat activitățile de amenajare a două spații de cazare în care pot fi adăpostite 100 de persoane, iar donațiile primite până acum le-a trimis la Centrul din Mihăileni, localitate aflată la granița cu Ucraina.

 

”Solidari cu cei care au nevoie de noi toti in aceste momente grele si pregatiti sa acordam sprijinul material si logistic. Am pregatit doua spatii in care putem asigura cazarea pentru aproximativ 100 de persoane. In vederea asigurarii si mesei va rugam sa sprijiniti dupa posibilitati si am amenajat un punct de colectare la Sediul APIA langa Primaria Bucecea. Multumesc sponsorilor care au raspuns pozitiv pana in acest moment: Dedeman, Coca Cola, Crucea Rosie si persoanelor care au inceput sa trimita bani atat din tara cat si din strainatate. Ceea ce am primit pana acum am trimis catre Centrul de la Mihaileni unde in permanenta este un tranzit foarte mare de refugiati”, a declarat Angel Gheorghiu.