Prima pagină » Doar amatorii la Baccarat fac aceste lucruri
Știri locale

Doar amatorii la Baccarat fac aceste lucruri

Nimeni nu se îndreaptă către un cazinou cu intenția de a nu fi luați în serios. A arăta ca un amator rareori duce la o experiență socială plăcută. Acest lucru este valabil mai ales atunci când joci jocuri precum baccarat, unde este de așteptat un anumit grad de decor. Este departe de a fi un joc înfundat sau pretențios, dar a ști cum să te comporți este încă important. Dacă joci online, unde poți avea parte și de bonusuri fără depunere, nimeni nu-ți va mai pretinde vreo conduită.

 

Prin urmare, dacă scopul tău este să arăți ca un profesionist în timpul următoarei sesiuni de baccarat, iată cum să te asiguri că nu arăți ca un amator:

Nu fii prea serios

În primul rând, nu face greșeala de a lua totul prea în serios. Cel puțin, în sensul de a părea înfundat, plictisitor și antisocial. Vei ști la ce fel de mulțime te uiți imediat ce vei pune ochii pe masă. Dacă este o mulțime prietenoasă și conversația curge, fă efortul de a fi prietenos și sociabil.

 

Desigur, dacă cei din jurul tău stau într-o tăcere de oțel și clar nu vor să fie deranjați, a fi prietenos înseamnă a-i lăsa în pace. Același lucru este valabil și pentru dealer, care, în funcție de cazinoul în care vă aflați, ar putea fi oricum, de la vorbăreț non-stop până la a-și păstra o fața de piatră și a tăcea pe tot parcusul jocului

 

Îmbrăcați-vă corespunzător

A te îmbrăca corespunzător înseamnă a ști unde să tragi limita dintre ținuta casual și cea formală. Înainte de a pleca, asigurați-vă că verificați dacă cazinoul are vreun cod vestimentar publicat pe care va trebui să-l urmați. Dacă nu, depinde de tine să te asiguri că arăți prezentabil, fără a duce lucrurile prea departe.

 

De exemplu, vino la o masă casual de baccarat într-un costum sobru de James Bond și nimeni nu te va putea lua în serios. Așa cum apariția în pantaloni scurți și șlapi la un joc mai formal nu este o idee bună. Păstrați lucrurile smart-casual, asigurându-vă că vă simțiți complet confortabil cu ceea ce purtați, și totul va fi în regulă.

 

Familiarizați-vă cu jocul

Aceasta ar trebui să fie de fapt regula numărul unu din listă, deoarece nimic nu contează mai mult decât să vă asigurați că aveți o bună înțelegere a elementelor de bază. În zilele noastre, nu există cu adevărat nicio scuză pentru a merge la un cazinou fără a ști cum funcționează jocurile. Există o lume a acțiunii de cazinou online disponibilă la atingerea unui buton, care ar trebui să fie primul tău port de escală înainte de a pleca.

 

Din fericire, baccarat este unul dintre cele mai simple jocuri de masă de cazinou existente. Pur și simplu pariezi pe mâna ta sau pe cea a dealer-ului și aștepți rezultatul. Fără complexități și nicio abilitate reală implicată, deoarece totul este un joc de pură întâmplare.

 

Ceea ce contează este să te familiarizezi cu modul în care se desfășoară jocul, ce să faci când este timpul să pariezi și așa mai departe. Simplul joc de o oră sau două online poate face diferența în timpul primei experiențe de cazinou. Cu siguranță îți va oferi încrederea necesară pentru a te bucura mult de baccarat-ul din viața reală.

 

Evitați concentrarea asupra rezultatelor anterioare

 

La masa de baccarat, veți vedea adesea o listă clar afișată cu rezultatele anterioare. Departe de o perspectivă informativă asupra tiparelor potențiale, acesta este de fapt un truc inteligent din partea cazinoului. Simplul fapt este că fiecare rezultat al jocului de baccarat este aleatoriu. Toate rezultatele anterioare din lume nu au nicio legătură cu ceea ce urmează.

 

Ceea ce încearcă să facă cazinoul este să vă păcălească să vă gândiți că există într-adevăr modele de găsit și predicții care trebuie făcute. Deoarece pur și simplu nu este cazul, plasarea pariurilor pe baza acestui „tablou de bord” este ilogic. Este, de asemenea, indicativ pentru cineva care nu știe cu adevărat ce face.

 

Oricât de tentant ar fi, cel mai bine este să ignorați în totalitate această listă de rezultate anterioare.

 

Puneți pariurile când vă vine rândul

 

Ceo care își sar rândul au tendința de a călca pe nervi dealerii și jucătorii, și nu îți dorești acest lucru pentru o experiență plăcută. Chiar dacă este o greșeală reală bazată pe lipsă de experiență, poate fi totuși o experiență incomodă. În consecință, există două lucruri de care trebuie să fii conștient atunci când vine vorba de plasarea pariurilor la masa de baccarat.

 

În primul rând, sub nicio circumstanță nu trebuie să plasați pariurile până când mizele nu au fost solicitate de dealer. Dealerul vă explică foarte clar când este timpul să vă plasați pariurile, așa că păstrați jetoanele dumneavoastră siguranță până vă vine rândul.

 

În al doilea rând, trebuie să vă păstrați mâinile departe de jetoane în timp ce mâna are loc. Numai când mâna este terminată și pariurile câștigătoare au fost plătite, puteți să vă atingeți din nou jetoanele. Una dintre acele reguli nerostite, dar importante, care separă profesioniștii de începători..

Nu atingeți cărțile

 

De asemenea, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să atingeți cartea când jucați baccarat. Dealerul este cel care se ocupă de cărți și supraveghează fiecare mână, așa că atingerea cărților este un mare nu. Este interzis în mod expres la majoritatea meselor de baccarat, deși poate să nu fie clar indicat.

 

Pare o regulă simplă, dar este surprinzător cât de des pornește pilotul automat. Fără să-ți dai seama, te întinzi brusc peste cărțile de care nu ar trebui să te apropii și să le atingi.

 

Cu relativ puține excepții, nu există într-adevăr niciun motiv sau scuză pentru a atinge cărțile atunci când joci baccarat.

Concluzie

 

Acum știi tot ce este necesar pentru a evita să arăți ca un amator la masa de joc. Ești pregătit de prima experiență de cazinou, deci ”dă-i bătaie”, și nu uita să joci doar cu banii pe pare îți permiți să-i pierzi.