Prima pagină » Urban Serv va ridica din poartă în poartă gunoiul în Hudum, Mănăstirea Doamnei, Cătămărăști Deal, Manolești, Curtești și toată comuna Răchiți
Administrație Știri locale

Urban Serv va ridica din poartă în poartă gunoiul în Hudum, Mănăstirea Doamnei, Cătămărăști Deal, Manolești, Curtești și toată comuna Răchiți





Locuitorii din trei sate din Curtești, două din Mihai Eminescu și toată comuna Răchiți nu vor mai duce gunoiul la pubelele din puncte fixe deoarece deșeurile vor fi colectate ca în municipiul Botoșani, de la fiecare proprietate în parte.

La solicitarea primarilor celor trei comune, Urban Serv are 90 de zile la dispoziție să pună la punct sistemul de colectare din poartă în poartă în satele Hudum, Mănăstirea Doamnei și Curtești, Cătămărăști Deal și Manolești și toată comuna Răchiți.

 





”Am semnat un act adițional cu cele trei unități administrativ-teritoriale, prin ADI Ecoproces, și avem termen de implementare de 90 de zile până să intrăm la colectare din poartă în poartă. Practic, cele trei localități din UAT Curtești, două din Mihai Eminescu și toată comuna Răchiți se va presta serviciul din poartă în poartă săptămânal, urmând ca în celelalte localități unde nu au solicitat să rămână colectarea la punct fix”, a declarat Gabriel Tanasă, directorul general al Urban Serv SA Botoșani.

La fel ca și în municipiul Botoșani și în Hudum, Mănăstirea Doamnei, Cătămărăști Deal, Manolești, Curtești și toată comuna Răchiți la fiecare două săptămâni se va colecta separat și deșeurile din carton/hârtie și platic.