Prima pagină » Primăria Flămânzi a semnat contractul cu furnizorul autobuzelor electrice. Cel târziu în august vor fi livrate
Administrație Economic Știri locale

Primăria Flămânzi a semnat contractul cu furnizorul autobuzelor electrice. Cel târziu în august vor fi livrate




La finalul verii acestui an, orașul Flămânzi va fi singurul din județul Botoșani în care transportul public local va fi efectuat cu mijloace de transport electrice, nepoluante.

Printr-un proiect cu fonduri europene, Primăria Flămânzi a atras o finanțare prin care a asfaltat zece kilometri de drum, a construit un depou, stații de încărcare și a cumpărat trei autobuze electrice pentru a transport public local.

Primarul Dan Oloeriu a declarat că la începutul acestei săptămâni a semnat contractul cu furnizorul de autobuze stabilit prin licitație.

 


”Am semnat contractul cu operatorul care a câștigat licitația și în termen de cel mult 8 luni de zile va livra autobuzele electrice. Ele ar putea ajunge și mai rapid la Flămânzi și vom face toate demersurile pentru a fi și puse în folosință într-un termen cât mai rapid de la primire”, a declarat primarul Dan Oloeriu.

Totodată, Primăria Flămânzi accesează un nou proiect cu finanțare europeană pentru a mai cumpăra două autobuze electrice, prin care să fie extins transportul public local, și va mai asfalta nouă kilometri de drum local.