Prima pagină » De aproape 70 de ani, este pentru prima dată când un Primar declină invitația gratuită şi îşi cumpără două bilete pentru Concert la Filarmonică
Administrație Știri locale

De aproape 70 de ani, este pentru prima dată când un Primar declină invitația gratuită şi îşi cumpără două bilete pentru Concert la Filarmonică

primarul Cosmin Andrei și artista Irina Sârbu



 


primarul Cosmin Andrei și artista Irina Sârbu

Primarul Cosmin Andrei pare să fie primul edil-șef al municipiului Botoșani, potrivit impresarului artistic Liviu Sorinel, care rupe tradiția mersului gratis la spectacolele Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani.

Într-o postare pe contul său de Facebook, impresarul artistic Liviu Sorinel îl felicită pe Cosmin Andrei pentru gestul normal și banal, dar atât de wow la noi.

Potrivit lui Sorinel, primarul Andrei și-a luat bilete la Concertul de Crăciun care va avea loc miercuri seară.

 

 

”Bravo Cosmin Andrei, sunt plãcut impresionat! Are bilet!
În toatã istoria de aproape 70 de ani a Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani, este pentru prima datã când un Primar declinã invitația gratuitã şi işi cumpãrã 2 bilete pentru Concert!
Un adevãrat exemplu de susținere artisticã, un gest superb al Edilului nostru!
Un frumos mesaj transmis comunitãții!
Respect!
Alãturi de solista Concertului de Crãciun de mâine seara, povestind despre acest Eveniment, Domnul Primar Cosmin Andrei şi Irina Sârbu, alãturi de 
Simona Strungaru – Dirijor şi subsemnatul, în calitate de Impresar Artistic, vã invitãm pe toți la acest minunat eveniment!”
, a postat Liviu Sorinel pe contul său de Facebook.

 

 

Postarea lui Liviu Sorinel a fost apreciată și de îndrăgitul cântăreț Ducu Bertzi, cel care l-a și felicitat pe primarul Cosmin Andrei pentru acest gest banal de a cumpăra bilete la un concert la Filarmonică. Primul primar care face asta, potrivit lui Liviu Sorinel.