Prima pagină » Un psihoterapeut organizează un atelier pentru părinți în cea mai nouă grădiniță, totul în scop caritabil
Știri locale

Un psihoterapeut organizează un atelier pentru părinți în cea mai nouă grădiniță, totul în scop caritabil



 

Sâmbătă, 11 decembrie, între orele 13.00-15.30 va avea loc ”Susținere, autonomie și zbor”, un atelier destinat părinților organizat de psihoterapeutul Cristina Lupașcu la CUIB grădinița cu suflet.

Banii pentru participarea la acest atelier pentru părinții care susțin un zbor sănătos al copiilor lor vor ajunge la o asociație care are grijă de copiii din familiile cu probleme financiare.

Suma adunată va fi donată către Asociația Il Girotondo Botoșani.

 

 



Trăim într-o perioadă în care suntem asaltați la fiecare mișcare, cu informații despre cum să ne creștem copiii. Cu toate acestea, trăim din ce în ce mai des, stări de furie și neputință – ridicăm tonul, ajungem să fim agresivi verbal, emoțional sau fizic și asta ne face să trăim un puternic sentiment de vinovăție, pe care încercăm să îl anulăm renunțând la autoritatea noastră de adulți și o dată cu ea și la responsabilitatea pe care o avem față de copiii noștri, sperând că asta le va aduce fericire copiilor și nouă liniște. Iar lucrurile par să funcționeze, o perioadă… După care reluăm circuitul!

Dacă, totuși, îți dorești să îți susții copilul în dezvoltarea lui armonioasă și vrei să înveți cum să rămâi un adult responsabil chiar și atunci când lucrurile nu funcționează ”ca la carte”, te așteptăm alături de noi! Nu promitem să avem curățenie în bucătărie, dar cu siguranță vom avea rezultate și stabilitate.

Dacă vrei să îți încurajezi copilul în dezvoltarea lui, care va veni la pachet cu tot felul de întâmplări (și mai plăcute și mai puțin plăcute), menite a-l face să se cunoască și să crească, te așteptăm să ni te alături, împreună vom experimenta apropierile și distanțările funcționale (deja vă simt trăirile).

Dacă vrei să înveți cum să te bucuri de felul în care copilul tău experimentează zborul cu propriile aripi, din nou, te așteptăm alături de noi! Suntem aici, ca să învățăm, să ne uităm cu încredere și mândrie spre independentul sănătos, funcțional și voios!

Căci, doar o minte limpede aduce trăiri benefice și comportamente sănătoase.

Date de contact:
Cristina Lupașcu – 0744 191 262
Alina Ignat – 0751 319 649

Prețul atelierului: 100 de lei.
Banii adunați vor fi donați către Asociația Il Girotondo Botoșani, pentru că… Susținem Autonomia Zborurilor Sănătoase.

Locurile vor fi limitate , iar plata se face în avans.