Prima pagină » 1 miliard de euro cifră de afaceri până în 2030. Ținta omului de afaceri Gheorghe Ciubotaru, fondatorul Electroalfa
Economic Știri locale

1 miliard de euro cifră de afaceri până în 2030. Ținta omului de afaceri Gheorghe Ciubotaru, fondatorul Electroalfa




Gheorghe Ciubotaru, Electroalfa Botoșani

Un om de afaceri din Botoșani vrea ca în următorii 8 ani grupul său de firme să realizeze o cifră de afaceri cumulată de 1 miliard de euro.

Este vorba despre omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, industriașul care împreună cu soția sa, Mioara Ciubotaru, au înființat imperiul economic Electroalfa, cu business-uri în producere de aparatură electrică, imobiliare, energie verde.

Acesta a făcut declarațiile la ”Lecții de business”, un proiect ZF/First Bank.

 


 

”Vrem să atingem o cifră de afaceri de un miliard de euro în perioada 2022-2030, spartă pe cei 8 ani. În lei ar fi 500-700 milioane lei anual, adică peste 100 de milioane de euro. Lucrăm în sensul acesta extrem de atent și pragmatic”, a declarat omul de afaceri botoșănean Gheorghe Ciubotaru.

Fondatorul grupului de firme Electroalfa a precizat că energia verde, eficiența energetică și producerea de echipamente electrice de joasă și medie tensiune sunt domeniile de business care vor duce compania din Botoșani la ținta de 1 miliard de euro cifră de afaceri în următorii 8 ani și că există o strategie bine pusă la punct care va fi respectată cu strictețe.

Electroalfa are la Botoșani 4 fabrici întinse pe 20.000 metri pătrați și 550 de angajați. Ultima fabrică a fost finalizată în doar 11 luni cu 8 milioane de euro, fiind construită doar cu firme românești.