Prima pagină » Doi tineri din Botoșani își extind business-ul în Tenerife. Au deja o sală în Iași și o platformă online
Economic Știri locale

Doi tineri din Botoșani își extind business-ul în Tenerife. Au deja o sală în Iași și o platformă online




Au 29 și 31 de ani, dețin o sală de fitness în Iași, iar în ianuarie 2022 vor mai deschide una în Tenerife, Spania.

Ea este din Lișna, comuna Suharău, el este din Dumbrăvița, comuna Ibănești, dar s-au întâlnit în Iași când ea avea 19 ani, ambii fiind la facultate.

Botoșănenii Gianina și Daniel Doroftea sunt doi tineri cu trupuri sculptate, muncesc zi de zi pentru a arăta și a se simți perfect, sunt instructori de fitness și pregătesc extinderea business-ului pe insula Tenerife, Spania.

 


”Ne-am mutat în ianuarie 2021 în Tenerife. Aveam în plan să ne mutăm, dar am ales Tenerife datorită vremii calde. Aici nu este iarna, acum sunt 25 de grade în medie, iar în decembrie și ianuarie la fel”, a declarat Gianina Doroftea pentru BanulBotosanean.ro.

De 5 ani dețin în Iași Fantastic Fit Metalurgie, unde au o echipă de patru antrenoare, o asistentă, iar ei doi coordonează totul de la distanță.

”Aici (Tenerife, n.r.) vrem să facem Kangoo Jumps pentru că nu este această activitate pe insulă și este un element diferențiator. La început vom fi noi doi, apoi vrem să facem sala să meargă și fără noi, cum am făcut în Iași”, a completat Gianina Doroftea. Sala tinerilor botoșăneni mutați în Tenerife se va numi Fantastic Fit Tenerife.

 

 

După ce s-au mutat din Iași în Tenerife, soții Doroftea au lucrat online, având platforma online SLIMON.ro, care întregește veniturile business-ului lor.

Extinderea afacerii în Spania se face din fondurile proprii economisite.

”Nu am lucrat niciodată cu credite, am creat, dezvoltat și reinvestit totul din resursele noastre”, a mai spus Gianina Doroftea.

Aceasta a postat pe contul său de Facebook și o imagine cu spațiul în care va funcționa Fantastic Fit Tenerife:

”Am găsit spațiu, iar din ianuarie ar trebui să putem începe. Vom începe cu Kangoo Jumps pentru că nu se face deloc pe toată insula. Oricum avem ghetele din Copou unde nu știm când se va mai putea închiria și va fi un element diferențiator față de ceilalți. Urmează amenajarea spațiului și sunt șanse mari să începem din primele zile ale lunii ianuarie.

Abia așteptăm să începem cu prima locație în afara țării!

Dacă ești din Tenerife și vrei să faci parte din prima grupă lasă-ne un mesaj!”

 SURSA FOTO: Contul de Facebook: Gianina Doroftea