Prima pagină » FOTO-VIDEO Prima investiție din Botoșani pentru producție în automotive. Silegeanu a adus la Hidroplasto o linie care a produs pentru AUDI
Economic Știri locale

FOTO-VIDEO Prima investiție din Botoșani pentru producție în automotive. Silegeanu a adus la Hidroplasto o linie care a produs pentru AUDI




Omul de afaceri Cătălin Silegeanu a investit pentru extinderea activității de producție a companiei Hidroplasto și a achiziționat utilaje supermecanizate pentru a produce în industria automotive.

Este o premieră pentru economia județului Botoșani ca o fabrică locală să investească pentru a produce pentru automotive, una dintre industriile care aduce valoare adăugată însemnată. Silegeanu pune astfel Botoșani pe harta industriei automotive cu prima investiție în acest sector.

 


 

Două mașini de injecție plastic, superautomatizate, folosite până acum pentru a produce piese pentru AUDI până acum, un robot și alte câteva utilaje au ajuns vineri, 12 noiembrie, la Botoșani.

”Sunt două mașini de injecție plastic și un robot. Noi anul acesta am investit în multe în producție, în mașini și utilaje, în total la peste 250.000 euro. Hidroplasto va produce, din primul trimestru din 2022, pentru industria automotive”, a declarat omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

Compania Hidroplasto este unul dintre cei mai mari reciclatori de deșeuri de PVC din România, având linii de producție măcinătură din PVC de toate tipurile, este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru rosturile de dilatație la autostrăzi, poduri, parcări, clădiri rezidențiale, și deține linii de producere materiale PVC pentru industria construcțiilor.