Prima pagină » O fabrică modernă de sucuri naturale a fost amenajată în comuna Sulița
Agricultură Economic Știri locale

O fabrică modernă de sucuri naturale a fost amenajată în comuna Sulița





Doi oameni de afaceri au investit într-o linie modernă de sucuri naturale în comuna Sulița.

Este vorba despre omul de afaceri Gabriel Apetrei, de la Poienița Agrotur, și un prieten al acestuia.

”Împreună cu un bun prieten am investit intr-o modernă fabrică de sucuri naturale. Din producțiile proprii de fructe și legume dar și cu achiziții de la alți producători din zonă, avem ambiția să producem cele mai calitative sucuri. Speram ca în două săptămâni să dăm drumul procesului de fabricație”, a postat Gabriel Apetrei în grupul de Facebook Prieteni cărora le place Poienița Agrotur.

 


Contactat telefonic, acesta a spus că peste o săptămână ar putea începe producția liniei de sucuri și că investiția vine ca o nevoie naturală pentru procesarea producției de mere din acest an.

”Din fericire, se lucrează la modernizarea drumului județean care trece prin Sulița, dar asta provoacă disconfort și nici măcar clienții noștri vechi nu mai vin până la Sulița să cumpere merele și a trebuit să investim în această fabrică pentru a procesa producția de mere. Vom veni cu sucuri de o calitate superioară pe piață. Vom face sucuri de legume și fructe, dar în primă fază vom produce doar suc de măr pentru a valorifica producția din acest an”, a declarat omul de afaceri Gabriel Apetrei, cel care va investi și în amenajarea Satului de vacanță Poienița Agrotur, unde vor fi 40 de cabane, o pensiune și o cherhana.

Fabrica de sucuri Poienița Agrotur va avea linia de producere a sucurilor, zona de pasteurizare și zona de ambalare.

 

 

ACUM SUNT 4 CĂSUȚE, O PENSIUNE ȘI O CHERHANA CARE VA FUNCȚIONA DIN PRIMĂVARĂ, DAR SE VA CONSTRUI UN SAT DE VACANȚĂ CU 40 DE CABANE