Prima pagină » Comuna Ibănești va fi iluminată cu LED. Lucrările au început pe străzile principale
Administrație Știri locale

Comuna Ibănești va fi iluminată cu LED. Lucrările au început pe străzile principale





Comuna Ibănești își continuă proiectele de modernizare sub conducerea primarului Romică Magopeț și mai bifează un domeniu la care trece în rândul comunităților dezvoltate.

Primarul Magopeț a anunțat că a început montarea câtorva sute de corpuri de iluminat cu LED și că satele comunei vor avea un sistem de iluminat modern și mai puțin costisitor.

Comuna Ibănești este una dintre ”campioanele” la atragerea de finanțări pentru proiectele de modernizare.

 

 


”Continuăm proiectele destinate dezvoltării comunei Ibănești! Au fost demarate lucrările de execuție, constând în montarea și punerea în funcțiune a corpurilor de iluminat cu LED, pe rețelele de drum principale: Ibănești(DJ291 D, DC 81, Topală-Centru, Primărie-Biserică Măgură) și Dumbrăvița(DC80, Racu-Centru-Ilaș, Țâbuleac, drum Pomârla-Maxim-Străteanu).

În perioada imediat următoare, vor fi montate și puse în funcțiune un număr total de 419 corpuri de iluminat cu LED în satele Ibănești și Dumbrăvița.

Prin montarea și punerea în funcțiune a acestor corpuri de iluminat, se urmărește atât eficientizarea consumului de energie electrică cât și asigurarea unei luminozități adecvate pe drumurile comunale și sătești din comună.

În prima etapă vor fi montate corpuri de iluminat pe drumurile principale, urmând ca într-o etapă următoare, rețeaua de corpuri de iluminat să fie extinsă.

Toți locuitorii comunei Ibănești vor beneficia de un iluminat public modern, cu corpuri de iluminat LED echipate cu sistem de dimare”, a postat primarul Romică Magopeț pe contul său de Facebook.