Prima pagină » Proiecte 2022: Casa Pâinii, cea mai mare fabrică de panificație-patiserie din Botoșani, vrea dublarea numărului depozitelor regionale
Economic Știri locale

Proiecte 2022: Casa Pâinii, cea mai mare fabrică de panificație-patiserie din Botoșani, vrea dublarea numărului depozitelor regionale



 


Cel mai mare producător de panificație-patiserie din județul Botoșani, compania Casa Pâinii, condusă de omul de afaceri Florian Moruzi, are planuri de dublare a numărului depozitelor regionale din țară în 2022.

 

Acum, Casa Pâinii Botoșani are depozite regionale în Arad, Brașov, București, Constanța, zona de patiserie-cofetărie congelată fiind în creștere semnificativă în ultimii ani, compania fabrica botoșăneană fiind furnizor pentru mai multe lanțuri de retail, dar și pentru parcurile industriale din Ardeal și zona București. 

 



 


Întrebat care sunt planurile celui mai mare producător de panificație-patiserie la 17 ani de la înființare, omul de afaceri Florian Mozuri a declarat, referindu-se la depozitele regionale: ”Sperăm să fie 8!”.

 

La 17 ani de la înființare, Casa Pâinii deține două branduri, Casa Pâinii pentru produsele de panificație și Casa Dulce pentru patiserie-cofetărie.

În 2020, compania lui Florian Moruzi a înregistrat o cifră de afaceri de 13,3 milioane lei și anunța că va investi din nou, folosind și fonduri europene, pentru creșterea capacităților de producție și depozitare în viitorul Parc Industrial Bucecea, fiind prima mare companie care a dat credit acestui proiect al autorităților locale.