Prima pagină » Valentina Morcov, medicul din prima linie împotriva Covid: ”Când simți că ești la capătul puterilor și că nu poți face mai mult, vine un suflu de prospețime și optimism„
Știri locale

Valentina Morcov, medicul din prima linie împotriva Covid: ”Când simți că ești la capătul puterilor și că nu poți face mai mult, vine un suflu de prospețime și optimism„




 

Reacție emoționantă a medicului Valentina Morcov, șefa Secției Boli Infecțioase din Spitalul Județean Botoșani, la donația făcută de Vlad Plăcintă, Asociația Salvează o inimă, constând în noi concentratoare de oxigen pentru a salva viața bolnavilor de Covid-19.

”Când simți că ești la capătul puterilor și că nu poți face mai mult, vine un suflu de prospețime și optimism din partea unui om INIMOS!

Mulțumim din suflet, domnule Vlad Plăcintă, pentru că ați rezonat cu nevoile noastre și ați sărit din nou în ajutorul pacienților botoșăneni care luptă în aceste zile cu boala!

Un număr impresionant de concentratoare au sosit în această seară la Botoșani, 25 la secțiile de boli infecțioase și 30 la DSP, donație realizată de Asociația Salvează o inimă!”, a postat Valentina Morcov pe contul său de Facebook.