Prima pagină » Vlad Plăcintă se implică din nou în salvarea bolnavilor de Covid. 30 de concentratoare de oxigen cumpărate cu 193.500 lei
Știri locale

Vlad Plăcintă se implică din nou în salvarea bolnavilor de Covid. 30 de concentratoare de oxigen cumpărate cu 193.500 lei





Situația dramatică din secțiile Covid din spitalele din județul Botoșani atrage din nou donații mari din partea celor care au intervenit și în urmă cu un an de zile pentru a salva viețile bolnavilor.

Vlad Plăcintă, fondatorul Asociației Salvează o inimă, intervine din nou cu o donație foarte mare către sistemul sanitar locale pentru a savla cât mai multe vieți.

 

”Am câteva zile de când urmăresc situația din spitalele din județul Botoșani. Tot mai mulți oameni se află internați în secțiile COVID. Din păcate este nevoie în continuare de oxigen și te sprijinul nostru al tuturor. Azi am achiziționat 30 de concentratoare de oxigen de 10 l pentru a fi donate spitalelor din județ. Până la sfârșitul săptămânii le vom avea la Botoșani. Suma totală se ridică la 193500 lei. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!”, a postat Vlad Plăcintă pe contul său de Facebook.