Prima pagină » Un an de când Federovici este președintele CJ: ”Nu a fost un an perfect, dar a fost un an bun. Am urnit proiecte înțepenite și am demarat altele noi”
Administrație Știri locale

Un an de când Federovici este președintele CJ: ”Nu a fost un an perfect, dar a fost un an bun. Am urnit proiecte înțepenite și am demarat altele noi”

 





A trecut un an de când Doina Federovici a devenit, în premieră, prima femeie președinte al Consiliului Județean Botoșani și a doua femeie președinte de CJ din România.

Primul an de mandat de președinte al Doinei Federovici a fost marcat de începerea lucrărilor de modernizare a celor peste 100 de kilometri din Drumul Județean Strategic, lucrări întârziate vreo doi-trei ani.

De asemenea, a fost anul în care s-au investit cele mai importante sume în secțiile exterioare ale Spitalului Județean Botoșani după proiectul de modernizare din urmă cu câțiva ani.

 




Doina Federovici a marca momentul împlinirii primului an de mandat de președinte al CJ printr-o postare pe pagina personală de Facebook:

”A trecut un an de când, cu credință de Dumnezeu și cu simț de răspundere, am depus jurământul în fața botoșănenilor ca președinte al Consiliului Județean.

Un an în care am demonstrat că se poate face administrație performantă și la conducerea Consiliului Județean.

Un an în care am pus bazele unei echipe puternice care să muncească în folosul cetățeanul.

Un an în care am urnit proiecte înțepenite și am demarat altele noi.

Un an în care am demonstrat că știm ce avem de făcut, că fiecare botoșănean și fiecare localitate contează pentru mine și echipa mea.

Nu a fost un an ușor, dar cu voință și multă, multă determinare am reușit să așezăm Botoșaniul pe drumul unui județ în dezvoltare!

Nu a fost un an perfect, dar a fost un an bun, un an în care Consiliul Județean Botoșani a devenit etalon în administrația publică locală și pentru asta vreau să mulțumesc echipei mele care a înțeles că doar împreună și doar lucrând în slujba cetățenilor vom putea face tot ceea ce am promis.

Mai sunt multe de făcut, dar cu determinare, implicare, responsabilitate și profesionalism vom încerca să rezolvăm cât mai multe din problemele județului.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

#Consiliul_Județean_Botoșani #Administrație_performantă! #Oamenii_pe_primul_loc!”