Prima pagină » Asociația MOLDOOVIS își vrea pe Costel Șoptică ministru al Agriculturii. ”Are deschidere către o agricultură modernă”
Administrație Agricultură Politică Știri locale

Asociația MOLDOOVIS își vrea pe Costel Șoptică ministru al Agriculturii. ”Are deschidere către o agricultură modernă”





Crescătorii de ovine și caprine din județul Botoșani și-au anunțat sprijinul pentru ca deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, să devină ministrul Agriculturii în noul Guvern al României.

Într-o postare pe contul de Facebook al Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine MOLDOOVIS Botoșani, condusă de Ionică Nechifor, fermierii botoșăneni au precizat motivele pentru care îl susțin pe Șoptică pentru această funcție atât de importantă.

 Numele președintelui PNL Botoșani pentru postul de ministru al Agriculturii a fost menționat și de presa centrală în informațiile publicate pe surse. 

 




”Asociația MOLDOOVIS îl susține pe dl. deputat Costel ȘOPTICA – Ministru al Agriculturii!!! Este vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, 3 legislaturi în comisiile de specialitate din Parlament, profesor și master în zootehnie! Un om care comunică și are deschidere către o agricultură modernă, mereu aproape de fermieri!!!, se precizează în postarea Asociației MOLDOOVIS.