Prima pagină » FOTO Trei noi șantiere deschise în municipiul Botoșani: Sucevei, Iorga și Doboșari. Se scot și dalele de tramvai de pe Iorga
Administrație Știri locale

FOTO Trei noi șantiere deschise în municipiul Botoșani: Sucevei, Iorga și Doboșari. Se scot și dalele de tramvai de pe Iorga





Trei noi șantiere au fost deschise în municipiul Botoșani pentru efectuarea lucrărilor de modernizare în trei zone diferite ale urbei. Primarul Cosmin Andrei a mers să viziteze cele trei șantiere și echipa sa de comunicare a postat pe Facebook o galerie foto.

 

”Pe str. Sucevei nr. 5 a început să se lucreze la reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, urmând a fi amenajate locuri de parcare. Termen de finalizare: aproximativ o lună, dacă vremea va fi favorabilă.

Lucrătorii au deschis șantierul și pe str. Nicolae Iorga. Se vor scoate dalele cu șinele de tramvai, se vor lărgi benzile de circulație, se vor reabilita trotuarele și vor fi amenajate locuri de parcare. Tronsonul, care vine în completarea străzii Viilor (reabilitată în luna mai) va fi complet asfaltat.

Un alt șantier nou este cel de pe str. Doboșari, unde se lucrează în parteneriat cu Nova Apaserv și sprijin financiar de la #ConsiliulJudețeanBotoșani. Pe porțiunea de la str. Hatman Arbore până la „Izvor”, se va schimba conducta de alimentare cu apă și se vor reface complet părțile carosabile și pietonale.

„Cu sprijinul colegilor de la Consiliul Județean Botoșani, reușim să rezolvăm definitiv problemele identificate în această zonă”, a menționat primarul Cosmin Andrei.”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Botoșani.

 

Sursa foto: Pagina de Facebook a Primăriei municipiului Botoșani