Prima pagină » Costel Șoptică despre schimbarea prefectului Dan Nechifor: ”Nu vă ascund că personal am luat în calcul o astfel de ipoteză”
Administrație Politică Știri locale

Costel Șoptică despre schimbarea prefectului Dan Nechifor: ”Nu vă ascund că personal am luat în calcul o astfel de ipoteză”





Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, nu ascunde opiniei publice faptul că vrea să îl schimbe pe prefectul Dan Nechifor, cel care a avut curajul să îl contracandideze la funcția de șef al liberalilor și care a fost la câteva voturi să îi sufle funcția.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea Dosarul Zilei, la Tele M, deputatul Șoptică a recunoscut că este un calcul personal și că încă se fac analize.

 

 

”Nu este nici grea, nici ușoară întrebarea. Vom face analiză și discuții. Nu vă ascund că personal am luat în calcul o astfel de ipoteză”, a declarat Costel Șoptică.

 

Întrebat dacă înlocuitorul lui Dan Nechifor este tânărul om de afaceri Sorin Cornilă, liderul PNL a răspuns: ”Am spus că am luat în calcul o ipoteză și dumneavoastră vreți și rezolvarea calculului?”.