Prima pagină » FOTO Drumul lăsat ”la cheie” de Costică Macaleți, continuat de Doina Federovici. ”Lucrările avansează pe toate cele trei loturi”
Administrație Știri locale

FOTO Drumul lăsat ”la cheie” de Costică Macaleți, continuat de Doina Federovici. ”Lucrările avansează pe toate cele trei loturi”





Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a postat pe pagina sa de Facebook o galerie foto cu cele trei tronsoane ale drumului județean strategic lăsat ”la cheie” de Costică Macaleți, fostul președinte al CJ.

Înainte de a părăsi funcția, Macaleți a lăsat proiectul ”finanțat”, iar licitația ”doar mai urma semnat contractul de execuție”.

Proiectul este extrem de important atât pentru nivelul de trai al locuitorilor din localitățile străbătute de acest drum, cât și din punct de vedere al dezvoltării economice a zonei.

 

 

”Lucrările avansează pe toate cele trei loturi ale Drumului Strategic! Constructorii au lărgit sectoarele de drum pe care au demarat lucrările, iar acolo unde au decapat vechiului asfalt construiesc noua structură a drumului în conformitate cu soluțiile desprinse din analiza sectoarelor experimentale pe care le-au realizat.

S-au demarat lucrările de stabilizare a pământului pe sectoare întregi de drum, peste acestea urmând a se turna straturile de fundare, balast stabilizat și asfalt!

De asemenea, se lucrează la zidurile de sprijin, rigole, poduri și podețe.”, a postat Doina Federovici pe pagina sa de Facebook.

 

SURSA FOTO: Pagina de Facebook a Doinei Federovici, președintele CJ Botoșani