Prima pagină » Primarul Andrei anunță că elevii din Botoșani vor primi tichete de 500 de lei pentru ochelari
Administrație Știri locale

Primarul Andrei anunță că elevii din Botoșani vor primi tichete de 500 de lei pentru ochelari



 


Primarul Cosmin Andrei anunță începutul proiectului ”Vedere sănătoasă în Botoșani” în care elevii cu probleme de vedere vor primi tichete de 500 de lei pentru ochelari.

Anunțul acestuia nu prevede și termenul de la care preșcolarii și elevii vor putea primi tichetele valorice pentru a putea să-și cumpere ochelari.

Mai mult decât atât, proiectul primarului mai are nevoie de votul consilierilor locali.

 

 

”Am anunțat în cadrul campaniei electorale că voi depune toate diligențele pentru ca minorii cu resurse financiare limitate să aibă dreptul la o vedere sănătoasă, care să le faciliteze astfel accesul la educație. #Ne_ținem_de_cuvânt!

Este vorba despre proiectul „Vedere sănătoasă la Botoșani”, din cadrul programului de administrație cu care m-am prezentat în fața dumneavoastră, dragi botoșăneni, conceput cu suportul „Pachetului Firea”.

Am inițiat acest proiect care în momentul de față se află în consultare publică. Ulterior, cu votul colegilor din Consiliul Local, acest proiect va fi aprobat iar preșcolarii și elevii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani vor putea beneficia de tichete în valoare de 500 de lei pentru confecționarea perechilor de ochelari (rame și lentile)”, a postat primarul Cosmin Andrei pe pagina sa de Facebook.