Prima pagină » Declarațiile lui Flutur l-au revoltat pe Oloeriu: ”În spatele candidatului Nechifor sunt aceiași oameni care au făcut campanie cu frâna de mână trasă”
Politică

Declarațiile lui Flutur l-au revoltat pe Oloeriu: ”În spatele candidatului Nechifor sunt aceiași oameni care au făcut campanie cu frâna de mână trasă”





Problemele din PNL Botoșani, motivele pentru care liberalii nu mai reușesc să învingă PSD la Botoșani, ies la iveală cu ocazia alegerilor interne din partid.

Declarațiile lui Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului, care a spus că nu îl poate susține pe cel din vina căruia rezultatele PNL s-au înjumătățit, adică pe Costel Șoptică, și l-a acuzat de dezastru total al PNL în municipiul Botoșani pe Viorel Iliuță, au stârnit reacția celui mai bun primar liberal din județ din ultimii ani.

Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, a avut o replică elegantă pentru fostul edil-șef Cătălin Flutur.

 

”Pentru aceste rezultate electorale catastrofale sunt responsabili în primul rând cei care nu au reușit să se alinieze principiilor liberale, solidaritate și responsabilitate, și să nu uităm că în spatele candidatului Nechifor sunt aceiași oameni care au făcut campanie electorală cu frâna de mână trasă. Imaginați-vă ce rezultate catastrofale vor fi fără cei care au muncit în campaniile electorale anterioare”, a declarat Dan Oloeriu.

Viorel Iliuță i-a răspuns lui Cătălin Flutur că a pierdut alegerile pentru funcția de primar pentru că nu s-a prezentat în campanie în fața botoșănenilor.