Prima pagină » Achiței despre Șoptică: ”Mă așteptam să nu mai candideze. Am pierdut TOATE alegerile”
Politică

Achiței despre Șoptică: ”Mă așteptam să nu mai candideze. Am pierdut TOATE alegerile”




Luptă în doi, până acum, pentru funcția de președinte al PNL Botoșani. Deputatul Costel Șoptică și senatorul Cristian Achiței sunt cei doi liberali care candidează pentru funcția de președinte al PNL Botoșani.

Prezent într-o emisiune la Tele M, Achiței a adus mai multe acuzații lui Costel Șoptică, cel care conduce PNL Botoșani de patru ani.

Achiței îi reproșează lui Șoptică și echipei acestuia faptul că nu au avut mentalitate de îngingător, că au fost mulțumiți de rezultatele PNL chiar dacă au pierdut toate alegerile și că au pus interesul personal mai presus de cel al botoșănenilor și al partidului.



”Mă așteptam să nu mai candideze. Noi am pierdut TOATE alegerile și eram mulțumiți. Lipsește mentalitatea de învingător… Eu nu am mai fost președinte al PNL și cred că pot aduce un suflu nou, un alt tip de gândire. Este un moment extraordinar cu aceste pentru o schimbare la conducerea filialei PNL Botoșani și cred că pe 3 iulie vom avea această schimbare și voi fi noul președinte al PNL Botoșani. Eu mi-am anunțat candidatura cu mult curaj și îi rog pe toți colegii care vor vota pe 3 iulie să, aproape 430 de delegați, să voteze cu mult curaj, să nu le fie frică de o schimbare pentru că schimbarea din PNL Botoșani poate aduce multe lucruri bune.

Pot fi și voi fi un președinte extrem de echilibrat, care să asigure unitatea tuturor membrilor de partid”, a declarat Cristian Achiței.

Acesta a precizat că deși au fost rezultate proaste la Botoșani în ultimii ani, conducerea PNL a fost susținută de la nivel central, în primul rând de Ludovic Orban.

Senatorul Cristian Achiței și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PNL Botoșani în timpul vizitei lui Orban pe plan local, moment în care a precizat că îl susține și pe premierul Florin Cîțu la funcția de președinte la nivel național al PNL.