Prima pagină » Șoptică îi avertizează pe primari: STOP terenurilor de sport în pantă, parcurilor în apă și grădinițelor în sate fără copii
Administrație Politică Știri locale

Șoptică îi avertizează pe primari: STOP terenurilor de sport în pantă, parcurilor în apă și grădinițelor în sate fără copii

senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani
senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani



 


Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a declarat că rolul său este să faciliteze accesul primarilor la finanțările pentru proiectele de dezvoltare locală, indiferent de sursa de finanțare, respectiv fonduri europene sau guvernamentale. 

Într-o emisiune la Tele M, Costel Șoptică a făcut o declarație care ar putea să îi aducă antipatii din rândul primarilor, atât ai PNL, cât și din alte partide. 

”Rolul meu este să facilitez aceste UAT-uri să acceseze fonduri. Dar țin să fac o precizare chiar dacă s-ar putea să îmi atrag din partea primarilor anumite ”trageri de urechi”. Eu niciodată nu o să susțin un proiect să se facă o grădiniță într-o localitate în care nu sunt copii, ca ulterior să vină PSD să spună ”nu vreți să facem o lege să dăm o altă destinație clădirilor?”. Chiar dacă acum suntem colegi de partid, eu nu pot să fiu de acord să facem terenuri de sport în pantă, doar de dragul de a le face, sau să fac un parc, cu tot respectul, în apă. În parcul de agrement să stau pe bancă cu picioarele în apă”, a declarat Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani. 

Acesta a precizat că s-a întâlnit cu primarii PNL din județ și că sunt mulți care au proiecte de dezvoltare mature, adică au studii și documentații realizate și pot fi oricând scoase la licitație dacă au sursă de finanțare.