Prima pagină » Idei de ținute cocktail pentru vara 2021
Economic Știri locale

Idei de ținute cocktail pentru vara 2021

Ținutele cocktail sunt sofisticate și perfecte pentru ieșirile în oraș sau petrecerile în aer liber. Sezonul acesta va fi marcat aproape în totalitate de garden party-uri și ce dress code este mai potrivit decât o ținută cocktail?

Iată câteva idei de ținute și de cum te poți pregăti pentru serile de distracție:

  1. Ce părere ai de modelele de rochii tip cămașă?
    Acestea vor fi în trend și în vara 2021, ceea ce înseamnă că este o variantă de luat în considerare pentru următoarea sesiune de shopping. Poți opta pentru o rochie tip cămașă în culori neutre sau în culori inspirate din natură precum albastru, verde sau galben puternic și în același timp îți va accentua și bronzul.
  2. Modelele de rochii petrecute cu print floral vor fi principalele piese vestimentare ale sezonului de vară.
    Alege rochii confecționate din materiale ușoare, vaporoase și în culori cât mai neutre. Acestea, pe cât sunt de confortabile, pe atât sunt de stilate. Le poți asorta cu o pereche de sandale elegante, alături de câteva bijuterii finuțe și un ruj roșu care cu siguranță va atrage toate privirile.

Cum te machiezi pentru ținutele cocktail?

Cea mai importantă regulă pentru a purta o ținută de tip cocktail este să nu exagerezi niciodată cu machiajul.

Încearcă un machiaj discret deoarece ești mult mai naturală și elegantă în acest fel. Nu uita că înainte să-ți aplici machiajul, tenul tău trebuie să fie foarte hidratat. Probabil ai auzit până acum de beneficiile pe care celebrele cosmetice coreene le oferă pielii. Încearcă să-ți hidratezi tenul cu o astfel de mască din extract de melc sau una cu Aloe Vera și garantat machiajul se va așeza perfect pe piele. În acest fel, nu vei avea nevoie de atât de mult fond de ten pentru că vei arăta impecapil și fără ajutorul lui. În special pentru că este vară, poți renunța la machiajul excesiv. Ce este prea mult, strică!

Pentru zona ochilor poți încerca nuanțe discrete, iar dacă alegi totuși culori puternice, ai grijă ca rochia ta să aibă un print cât mai simplu.

Cum îți alegi bijuteriile?

La categoria de bijuterii lucrurile sunt mult mai simple. Dacă ținuta ta conține printuri care ies foarte mult în evidență, atunci nu este nevoie de bijuterii care să facă același lucru. Poți alege un lănțișor finuț sau o brățară mică din argint.

Dacă ținuta ta este simplă, dar elegantă, ai posibilitatea să îi adaugi bijuterii ceva mai mari. Poate un colier statement sau o pereche de cercei lungi.
Nu încerca să pari extra, uneori simplitatea este mult mai elegantă și apreciată decât un look încărcat.