Prima pagină » Gireadă începe să construiască blocuri în satele Cucorăni și Cervicești: locuințe pentru tineri cu banii Guvernului
Administrație Știri locale

Gireadă începe să construiască blocuri în satele Cucorăni și Cervicești: locuințe pentru tineri cu banii Guvernului




Comuna Mihai Eminescu, unitatea administrativ-teritorială din mediul rural cu cel mai mare nivel de dezvoltare din județul Botoșani, începe etapa de dezvoltare și a celorlalte sate componente, pe lângă Cătămărăști Deal. 

Primarul Verginel Gireadă a anunțat, într-o postare pe contul său de Facebook, că va construi două blocuri în satele Cervicești și Cucorăni, cu fonduri guvernamentale. 

Blocurile vor fi cu regim de înălțime P+ 3E+M, iar de aceste locuințe vor beneficia tinerii cu vârsta sub 35 de ani care au domiciliul în comună precum și tinerii care care au loc de muncă pe raza comunei.

 



 

Astfel, Gireadă își păstrează tinerii în comună și încearcă să aducă și familii noi. 

”Dragi locuitori ai comunei Mihai Eminescu,  astăzi am depus la Agenția Națională pentru Locuințe două proiecte importante în primul rând pentru tinerii comunei noastre. 

Proiectele depuse sunt: Construire bloc de locuințe pentru tineri destinate închirierii, localitatea Cucorăni, comuna Mihai Eminescu,  județului Botoșani; Construire bloc de locuințe pentru tineri destinate închirierii, localitatea Cervicești, comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani”, precizează Verginel Gireadă, edilul-șef al comunei Mihai Eminescu.