Prima pagină » FOTO Doar carne și condimente naturale, fără aditivi, iar afumatul se face cu lemne, ca odinioară. Specialități pentru Paști de la Stejarul 
Știri locale

FOTO Doar carne și condimente naturale, fără aditivi, iar afumatul se face cu lemne, ca odinioară. Specialități pentru Paști de la Stejarul 

Carmangeria Stejarul, care își hrănește clienții de peste 27 de ani, continuă atât tradiția Sărbătorilor Pascale prin produsele oferite, cât și tradiția proprie de face preparate care să încânte și cele mai pretențioase gusturi fără a afecta sănătatea consumatorilor. 

Drobul de miel preparat la Stejarul este apreciat de botoșăneni și nu numai, la fel ca și toba de porc, iar cârnații, mușchiulețul, baconul, șunculița, kaiserul sunt afumate la foc de lemn ales cu mare grijă pentru o savoare deosebită, așa cum doar Stejarul face de aproape trei decenii. 

Este o obișnuință ca produsele Stejarul să fie trimise pachet de botoșăneni rudelor din alte județe sau de peste hotarele țării.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi fideli, carmangeria Stejarul a investit în perioada pandemiei de Coronavirus în deschiderea unor magazine noi pentru ca botoșănenii să-și poată cumpăra preparatele preferate în condiții de siguranță. 

Pe lângă magazinul Dona-Dona de pe Primăverii și a celor două din Piața Centrală și Piața Viilor, Stejarul și-a mai deschis două magazine pe Primăverii 35, la intersecția Primăverii cu Mihail Kogălniceanu, și la Piața Mare, în spatele magazinului BIG, lângă culoarul de trecere spre Calea Națională. 

Lista magazinelor Stejarul: 

🎈PIAȚA MARE 

🎈PIAȚA VIILOR 

🎈PRIMĂVERII nr 14 (Dona-Dona)

🎈HALA DE PREPARATE (Piața Mare)

🎈PRIMĂVERII nr.35 la Intersecția Străzilor Primăverii cu Mihail Kogalniceanu

BOTOȘANI