Prima pagină » APIA Botoșani: Fermierii trebuie să respecte invitațiile primite pentru depunerea cererilor unice de plată
Agricultură Știri locale

APIA Botoșani: Fermierii trebuie să respecte invitațiile primite pentru depunerea cererilor unice de plată

ANUNȚ: Agenția de Plăți și Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botoșani atrage atenția fermierilor care încă nu au depus cerere unică de plată, campania 2021 că trebuie să respecte programările transmise prin invitațiile primite. 

APIA Centrul Judetean Botoșani prin personalul propriu va sta la dispoziție pentru furnizarea oricărei infomații utile și necesare depunerii cererilor unice de plată până în termenul limită 17 mai 2021. 

Fermierii care au furnizat toate datele și documentele necesare solicitării sprijinului financiar trebuie să solicite responsabilului de dosar numărul de înregistrare! Este dovada că a fost depusă cererea unică de plată pentru campania curentă. 

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la centrele APIA și pe site-ul Agenţiei: www.apia.org.ro iar completarea cererilor unice de plată se realizează accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro. 

DIRECTOR EXECUTIV, 

LIVIU-STELIAN ZAHARIA