Prima pagină » A înființat un business de la ZERO și se oferă să administreze gratuit Parcul Cornișa: ”Îl aduc pe profit în maxim 3 luni”
Administrație Economic Știri locale

A înființat un business de la ZERO și se oferă să administreze gratuit Parcul Cornișa: ”Îl aduc pe profit în maxim 3 luni”




În Consiliul Local al municipiului Botoșani dezbaterile despre alocările bugetare necesare funcționării Parcului de Agrement Cornișa, care cuprinde și un aqua-park, au generat concluzia că acest parc de distracții are nevoie, pentru moment, de bani de la bugetul local pentru a putea funcționa. 

Una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din județul Botoșani, care a înființat un business de la ZERO într-un domeniu extrem de dificil, cel al educației private, anunță că este dispusă să administreze GRATUIT Parcul Cornișa și să îl aducă pe profit în cel mult trei luni. 

Mihaela Stoiciuc Vasilică, fondatoarea celui mai important business din domeniul educației private, Mischa Kids, a reacționat la dezbaterile politice din Consiliul Local Botoșani la proiectul de buget pentru 2021. 

”Îl manageriez eu. Gratuit. Și îl aduc pe profit în maxim 3 luni. Cu asta mă ocup. Ooops – nu cotizez la niciun partid, deci… degeaba. Partidele nu au nevoie de profesioniști, ci de oamenii lor care să mulgă de pe cetățeni și să verse în buzunarele partidelor”, a postat Mihaela Stoiciuc Vasilică pe contul său de Facebook. 

Business-ul Mischa Kids are și partea de locuri de joacă pentru copii, pe lângă creșă, grădiniță și after-school, iar experiența în administrarea locurilor de petrecere a timpului liber este un punct forte al femeii de afaceri Mihaela Stoiciuc Vasilică. 

Parcul de agrement Cornișa este format dintr-un bazin de acoperit cu tobogane, zonă SPA, piscină semiolimpică în aer liber și aqua-parc, patinoar acoperit, terenuri de sport în acoperite și în aer liber, amfiteatru, cel mai mare râu artificial de rafting din țară, skate-parc, sală de fitness.