Prima pagină » Federovici în fața lui Ciolacu și Firea despre drumurile spre Iași și Ștefănești: ”Sunt investiții lăsate la cheie de PSD”
Administrație Știri locale

Federovici în fața lui Ciolacu și Firea despre drumurile spre Iași și Ștefănești: ”Sunt investiții lăsate la cheie de PSD”




Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani, i-a avut azi invitați la Botoșani pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, și Gabriela Firea, fost primar al Bucureștiului. 

Alături de primarul Cosmin Andrei, Federovici a susținut conferința de presă în sediul Primăriei Botoșani unde Ciolacu și Firea și-au anunțat sprijinul pentru proiectele celor doi lideri locali ai PSD. 

Ciolacu și-a început conferința de presă spunând că a fost informat că s-a deblocat proiectul drumului care conectează Botoșani cu Iași. Când a fost întrebat despre ce drum este vorba, Ciolacu a spus că așa a fost informat de Doina Federovici. 

Aceasta a precizat că este vorba despre investiția la drumul Botoșani-Târgu Frumos, dar și la Botoșani-Ștefănești, care sunt ”proiecte lăsate la cheie de PSD” și la care vor începe lucrările în mai, respectiv aprilie. 

”Sunt cele două mari investiții promovate și lăsate la cheie de Partidul Social Democrat. Știți foarte bine că pentru cele două investiții le-a luat colegilor liberali nici mai mult nici mai puțin decât 8 luni pentru o semnătură și nici în acest moment nu este gata proiectarea. Sunt investițiile PSD lăsate la cheie pe care așteptăm în cel mai scurt timp posibil să înceapă pentru că botoșănenii s-au săturat să aștepte. Mai mult decât atât, am văzut cum au transmis în media locală că au prins sumele în bugetul de stat. Erau obligați să prindă aceste sume în buget pentru că vorbim despre investiții în continuare. Dacă în acest moment se lucrează la proiectare trebuie să prinzi și sumele în buget, nu cum au făcut anul trecut când au uitat să prindă finanțarea pentru Botoșani-Ștefănești. 85% din aceste sume vor fi sume europene, așa cum am reușit noi să includem proiectul Botoșani-Ștefănești pe fonduri europene”, a declarat Doina Federovici.