Prima pagină » FOTO BEJ Secrieru s-a mutat deja acolo, urmează Clinica Dentastic. Smarald Unirii a închiriat toate spațiile 
Economic Știri locale

FOTO BEJ Secrieru s-a mutat deja acolo, urmează Clinica Dentastic. Smarald Unirii a închiriat toate spațiile 




Toate spațiile comerciale de la parterul blocurilor SMARALD din zona Pietonalului Unirii au fost închiriate deja. 

Adevărata bombă în piața imobiliară o reprezintă relocarea a două sedii în spațiile SMARALD. 

Este vorba despre clinica dentară DENTASTIC, deținută de medicul Răzvan Pelin, și de Biroul Executorului Judecătoresc Sînziana SECRIERU. 

De asemenea, o nouă FARMACIE ANCA va fi deschisă în curând în spațiul de lângă Muzeul Județean de Istorie, iar un business aflat la început de drum a ales să își desfășoare activitatea tot la SMARALD. ANCA FARM este cel mai mare lanț de farmacii cu capital autohton. 

Sînziana Secrieru a relocat deja activitatea BEJ la SMARALD, iar clinica dentară DENTASTIC urmează să facă mutarea în perioada imediat următoare. 

Compania care deține brandul SMARALD este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Botoșani, având proiectele finalizate în Bucovina, Victoriei și Unirii, iar acum lucrează la un nou proiect pe strada Teatrului, la fostul sediu Vinalcool, în spatele sediului central BRD, acolo unde va derula și primul proiect în care o clădire de patrimoniu va fi integrată în noul ansamblu fără a fi demolată și pentru a păstra vie istoria.