Prima pagină » Costel Șoptică despre bugetul 2021: ”Sunt prevăzute sumele necesare pentru drumurile Botoșani-Tg Frumos și Botoșani-Ștefănești”
Administrație Știri locale

Costel Șoptică despre bugetul 2021: ”Sunt prevăzute sumele necesare pentru drumurile Botoșani-Tg Frumos și Botoșani-Ștefănești”




Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a descris bugetul pentru 2021 aprobat astăzi în Parlamentul României ca fiind un buget al dezvoltării. 

Acesta susține că Legea Bugetului prevede sumele necesare pentru cele mai mari investiții în infrastructura de drumuri naționale din județul Botoșani, respectiv drumul european Botoșani-Târgu Frumos și drumul național Botoșani-Ștefănești. 

”Votul de astăzi al bugetului este în fapt garanția pentru o reformă solidă prin #dezvoltare și #investiții (5,5% din PIB = 61,4 miliarde de lei, mai mari cu 8,3 miliarde de lei față de execuția bugetară din anul precedent)

Toate cheltuielile bugetare au fost așezate într-un #buget_realist și echilibrat, #FĂRĂ tăieri de salarii, pensii, alocații, etc.. așa cum vorbesc despre austeritate tocmai cei care și-au bătut joc de economia țării când au fost la guvernare.

Pentru #Botoșani sunt prevăzute sumele necesare pentru lucrările la drumurile #Botoșani – #Târgu #Frumos și Botoșani – Ștefănești!‼️”, a postat Costel Șoptică pe contul său de Facebook.