Prima pagină » Budăi dă de pământ cu Orban din cauza alocațiilor: „Din ciclul ce am spus astăzi despre ieri că mâine va fi soare!!!”
Politică

Budăi dă de pământ cu Orban din cauza alocațiilor: „Din ciclul ce am spus astăzi despre ieri că mâine va fi soare!!!”




Fostul ministru al muncii, deputatul botoșănean Marius Budăi, a dat de pământ cu Ludovic Orban, actualul președinte al Camerei Deputaților, fost premier al României. 

Budăi îl acuză pe Orban că și-a schimbat declarațiile publice cu privire la un subiect care vizează nivelul de trai al multor copii din România. 

””Din ciclul ce am spus astăzi despre ieri că mâine va fi soare!!!”

Orban a ajuns să se contrazică singur! Când era prim-ministru, Orban a propus ca alocațiile copiilor să nu se dubleze, că nu sunt bani, ci să crească în tranșe. Odată ajuns președinte al Camerei Deputaților, Orban respinge Ordonanța 123, care prevede dublarea în tranșe a alocațiilor copiilor, ordonanță care a fost dată de premierul Orban. Iar alocațiile nu mai cresc deloc! PSD a cerut astăzi adoptarea unui amendament pentru bugetarea aplicării Ordonanței 123 a lui Orban, dar Orban a respins!”, a postat pe pagina sa de Facebook fostul ministru Marius Budăi