Prima pagină » Prima victorie URIAȘĂ a PNL în fața Doinei Federovici. Gabriel Cârlan redevine director al Nova Apaserv
Administrație Știri locale

Prima victorie URIAȘĂ a PNL în fața Doinei Federovici. Gabriel Cârlan redevine director al Nova Apaserv




Liberalii reușesc la început de februarie prima victorie uriașă în fața liderului PSD Botoșani, Doina Federovici, care este și președinte al Consiliului Județean Botoșani. 

Consiliul de Administrație al Nova Apaserv SA Botoșani, unde CJ controlează totul, a stabilit ca noul director al companiei de apă să fie, pentru următoarele 4 luni, Gabriel Cârlan, cel care a mai ocupat funcția și până în 2016. 

Acesta a fost ales de membrii PNL și Pro România din CA al Nova Apaserv, cele două voturi ale PSD mergând spre varianta susținută de Doina Federovici, adică Doru Constantin, cel care a fost președinte al Consiliului de Administrație al Modern Calor. 

Voturile Pro România au mers împotriva propunerii susținută de Federovici și pentru că de când a ajuns președinte al CJ Botoșani a scăpat de toți directorii membri ai Pro România. 

Gabriel Cârlan, care a avut rezultate bune la Nova Apaserv cât timp a fost director,  va trebui să lucreze totuși cu Doina Federovici, în calitate de președinte al CJ, și cu noul director al ADI Aqua, social-democratul Dan Deleanu. 

Cârlan îl înlocuiește pe Albert Tanasă, cel care a fost susținut de PSD pentru funcția de șef al companiei de apă, dar care și-a pierdut susținerea după ce s-a înscris în Pro România.