Prima pagină » Un gigant din economia locală dă vești bune: ”Anul acesta avem cel mai mare nivel de contractare din ultimii 10 ani”
Economic Știri locale

Un gigant din economia locală dă vești bune: ”Anul acesta avem cel mai mare nivel de contractare din ultimii 10 ani”




Valeriu Iftime, președinte Elsaco

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Grupului de firme ELSACO, a declarat că 2021 va fi mult mai bun decât ultimii ani din punct de vedere economic. 

Acesta a precizat că din punct de vedere al contractării va fi cel mai bun an din ultimul deceniu. 

Invitat la o emisiune la Tele M, Iftime a precizat că și 2020 a fost mai bun din punct de vedere economic decât 2019, mai puțin pentru sectorul HoReCa. 

”Liberalii când au venit au dat bani în investiții, s-au împrumutat și au plătit restanțele la PNDL, au dat mai mulți bani prin POIM. Am discutat și la Camera de Comerț analiza pentru anul 2020 și, mai puțin sectorul HoReCa, a fost mai bun pentru tot restul spectrului economic decât 2019. Anul acesta avem cel mai mare nivel de contractare din ultimii 10 ani”, a declarat Valeriu Iftime.

Stabilitatea economică a unui grup de firme precum Elsaco are natura de a da siguranță și companiilor partenere cu care lucrează, dar și salariaților grupului și a subcontractorilor, iar pentru buget înseamnă o veste mai mult decât bună.