Prima pagină » VIDEO-FOTO ANL Iașului, cartierul muzeu, are lucrările de sistematizare finalizate. Primăria și Ministerul Apărării vor repartiza cele 80 de locuințe
Administrație Știri locale

VIDEO-FOTO ANL Iașului, cartierul muzeu, are lucrările de sistematizare finalizate. Primăria și Ministerul Apărării vor repartiza cele 80 de locuințe



 


Municipiul Botoșani are mai multe investiții realizate de Guvern pe care le păstrează ca pe muzee pentru că autoritățile locale nu au fost în stare să racordeze utilitățile.

Unul dintre muzeele în aer liber care va fi dat în folosință este noul cartier ANL Șoseaua Iașului. Cu blocurile finalizate, noul cartier stă de câțiva ani în așteptarea utilităților care au fost finalizate la sfârșitul lui 2020, imediat fiind încheiate și lucrările de sistematizare, realizate într-un timp foarte bun și de o calitate excelentă de compania Conrec Botoșani. 

Fără copaci, dar cu multe gunoaie pe viitoarele spații verzi, noul cartier ANL are 80 de locuințe, 40 dintre ele urmând să fie repartizate de Ministerul Apărării, iar 40 de Primăria Botoșani ca și locuințe pentru tineri. 

Consilierii locali din municipiul Botoșani au aprobat repartiția locuințelor, urmând ca termenul de predare efectivă a locuințelor către tineri să fie anunțat de Primăria Botoșani. 

Noul cartier ANL Șoseaua Iașului va avea 600 de locuințe în final.