Prima pagină » Cauti un lac pentru parchet? Alege calitatea exceptionala a finisajelor prin Zobel, cel mai recomandat produs
Economic Știri locale

Cauti un lac pentru parchet? Alege calitatea exceptionala a finisajelor prin Zobel, cel mai recomandat produs

Eleganta, calitate, caldura si confort – sunt atribute pe care orice proprietar le cauta pentru locuinta lui. Indiferent daca locuiesti la apartament sau la casa, finisajele sunt cheia. Premisa unei pardoseli perfecte, atunci cand vorbim despre parchet, incepe de la calitatea lacului pe care il utilizezi pentru finisaje. 

Cel mai recomandat produs este Zobel. Cauti lac parchet? Descopera totul despre calitatile superioare ale acestui produs conceput pe baza de apa. Bucura-te de rezultatele de exceptie pe care le poti obtine in scurt timp!

 

Lacurile Zobel asigura un grad ridicat de rezistenta la zgarieturi

Zobel este un producator de renume international, care a crescut standardele in ceea ce priveste lacurile folosite in finisaje. In gama sa, lacurile speciale pentru parchet si scari, indeplinesc criterii esentiale de exigenta, care vor raspunde tuturor standardelor tale. Iti plac lucrurile bine facute? Atunci alege un lac de calitate. Rezistenta ridicata la zgarieturi este asigurata de acest produs premium, cu o buna evolutie.

 

Rezistenta la exfoliere, un alt beneficiu al lacurilor Zobel

Acest produs de calitate superioara confera parchetului o rezistenta extraordinara la uzura si exfoliere. In conditii de solicitare intensiva, asigura protectie necesara suprafetelor lemnoase, contribuind activ la mentinerea aspectului lor de nou. Pe termen lung, vei descoperi ca este o alegere excelenta, ce te va scuti de refacerea finisajelor si de investitii in acest proces indelungat si costisitor pe care il implica renovarea.

 

Lacurile speciale pentru parchet asigura rezistenta la umiditate

Principalul inamic al lemnului este umiditatea. Odata ce aceasta se instaleaza, are o capacitate distructiva a suprafetelor lemnoase lipsite de protectie speciala. Din fericire, exista solutii ce pot preintampina situatii extrem de neplacute cauzate de umditatea excesiva. Lacurle speciale pentru scari si parchet din gama Zobel sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-i conferi lemnului stabilitate si o rezistenta mare la umiditate.

 

Stabilitate la variatiile de temperatura, un alt avantaj esential

Daca beneficiezi de un sistem de incalzire prin pardoseala, stabilitatea la variatiile de temperatura este absolut esentiala. Lacurile din gama Zobel nu au doar o evolutie foarte buna si o capacitate ridicata de umplere, ci si un comportament extraordinar atunci cand vine vorba de stabilitate la variatiile de temperatura. Bifeaza cu maxim succes si acest criteriu, dovedindu-se produsele de care realmente nevoie.

 

Versatilitatea in aplicare, definitorie pentru lacurile Zobel

Lista avantajelor nu se poate incheia fara versatilitatea in aplicare, si acest criteriu fiind bifat cu succes de gama profesionala a lacurilor Zobel concepute special pentru finisajul parchetului si al scarilor. Produsul se poate aplica atat cu pensula, cat si cu rola sau prin turnare. Are o evolutie foarte buna si o capacitate de umplere ridicata. Sistemul de finisaj pe baza de apa ZOWO-TEC de la Zobel este alegerea perfecta!

 

Klebrom.ro comercializeaza cel mai bun lac pentru lemn din gama Zobel

Klebrom.ro este firma ce reprezinta pe teritoriul Romaniei producatorul nemtesc Zobel Chemie Gmbh. 

Acesta este considerat un etalon in domeniul finisajelor, producand si comercializand lacuri pe baza de apa de o calitate superioara fata de orice altceva se gaseste pe piata. Klebrom.ro iti pune la dispozitie cel mai bun lac pentru lemn sau orice alte materii prime folosite in finisaje. Se remarca si prin serviciile de consultanta si asistenta tehnica pe care le ofera, comunicand profesionist cu toti clientii sai.