Prima pagină » FOTO Proiect de LUX la marginea municipiului. Cel mai tare complex de evenimente din țară. Construcția începe în primăvară
Economic

FOTO Proiect de LUX la marginea municipiului. Cel mai tare complex de evenimente din țară. Construcția începe în primăvară




De la un câmp cultivat cu porumb, la o zonă de LUX întinsă pe câteva hectare, care va cuprinde cel mai mare complex pentru evenimente cu piscină, fântâni arteziene și parcare proprie. 

REDIU EVENT este cel mai mare proiect anunțat pentru 2021 în domeniul HoReCa în Botoșani și va aduce pe piață cel mai tare complex din țară destinat evenimentelor.

În ciuda pandemiei de Coronavirus, investitorii nu își pierd speranța că viața va reveni la normal, mai ales după apariția mai multor vaccinuri la nivel mondial, unele dintre ele ajungând deja și în România. 

În fața Pădurii Rediu, acolo unde există deja Hotel&Restaurant Rediu, care are în componență patru restaurante, se va construi cel mai mare complex pentru evenimente din Botoșani, care va putea găzdui peste 2000 de persoane simultan. 

 



 

Pe pagina de Facebook a Hotel&Restaurant Rediu au fost deja publicate primele imagini din faza de proiectare a acestei investiții. 

”Ne bucurăm să anunțăm că în curând se va deschide cel mai tare complex de evenimente din România, marca Rediu Hotel & Restaurant !

Stay tuned, more to come !”, se precizează pe pagina de socializare a Hotel&Restaurant Rediu

Lucrările la acest proiect de lux vor demara în primăvară și până la finalizare se speră în revenirea la normal și depășirea fazei pandemiei de Coronavirus. 

Investiția în REDIU EVENT va genera locuri de muncă direct și indirect pe tot parcursul derulării sale și va angrena din punct de vedere economic firme din industria construcțiilor, în primă fază, după care prin darea în folosință va genera creșteri în domeniul serviciilor și a produselor alimentare.