Prima pagină » Cum alegi culoarea, forma si modelul pentru rame foto personalizate pe care urmeaza sa le oferi?
Economic Știri locale

Cum alegi culoarea, forma si modelul pentru rame foto personalizate pe care urmeaza sa le oferi?

Ideea de a comanda rame foto personalizate pentru a face o surpriza persoanelor dragi este foarte buna si din ce in ce mai pusa in aplicare de catre cei care nu sunt adeptii cadourilor clasice, cadourilor “anoste”, precum articole vestimentare, parfumuri, bijuterii sau alte obiecte care nu au caracter unic sau special.

Specialistii Printbu.ro sustin ca darurile personalizate sunt in topul preferintelor oamenilor de toate varstele si de toate clasele sociale.

Culoarea unei rame foto personalizate – cat de important este acest aspect?

Scopul unei rame foto personalizate este mai mult decat pastrarea unei fotografii, a unui portret sau a unui tablou. Rama foto doar intensifica ideea exprimata de tablou sau de fotografii. Indiferent ca se inrameaza o imagine printata sau o fotografie speciala, este important ca rama personalizata sa nu distraga atentia de la imagine, ci sa o completeze.

Culoarea aleasa pentru rama foto personalizata conteaza foarte mult, scoate in evidenta imaginea inramata si defineste stilul personal al celor care o comanda.

  • Rama de culoare neagra este o alegere eleganta si sofisticata in acelasi timp, se potriveste perfect fotografiilor si printurilor grafice, reprezinta o alegere foarte buna pentru fotografiile clasice, alb-negru pentru ca le ofera un aspect echilibrat si accentueaza detaliile intunecate ale imaginilor.
  • Rama de culoare alba este ideala pentru fotografiile artistice contemporane si cu aspect minimalist, fiind mai casual.
  • Rama foto personalizata de culoarea lemnului va adauga un plus de valoare imaginii pe care o inrameaza sau imaginilor pe care le pune in evidenta. Lemnul aduce si un plus de gratie incaperii si se potriveste atat in incaperile decorate modern, cat si decorate rustic.
  • Rama foto personalizata metalica se potriveste fotografiilor clasice, iar argintiul sau auriul confera un aspect modern, fin si elegant, punand accent pe culorile din imagini, facandu-le mai vibrante si mai atractive.
  • Ramele foto personalizate in culori puternice aduc veselie incaperilor, sunt ideale pentru camerele copiilor si pentru livingurile decorate modern.

Forma si modelul ramei foto personalizate

In oferta magazinlui online specializat in personalizarea diferitelor obiecte sunt incluse rame foto personalizate de diferite dimensiuni, forme si modele. Asadar, exista rame foto de dimensiuni mai mari sau mai mici, care se potrivesc unui birou minimalist, sau unui birou mai grandios, rafturilor unei biblioteci traditionale, masive, sau noi.

Ramele foto personalizate clasice au forma patrata, dimensiuni normale si un suport usor de folosit. Ramele foto personalizate in forma de inima sunt cele care exprima cel mai bine un mesaj de dragoste sau care inglobeaza imaginea unei familii.

Totodt, exista si rame foto personalizate de forma dreptunghiulara, ce pot ingloba mai multe fotografii mici sau cu o fotografie si un mesaj. Ramele foto de forma dreptunghiulara pot incadra pozele pe orizontala sau pe verticala si au suficient loc pentru un mesaj intre cele doua sau mai multe poze incadrate. Fara doar si poate, indiferent de forma, de marimea, de materialul din care sunt realizate ramele foto personalizate, acesta reprezinta cel mai bine gandit cadou.